Blog

Jak vybrat správně velikost natáčky?
Jak vybrat správně velikost natáčky?

 

Wide heatless natáčka Sole di Notte

Wide heatless natáčka Sole di Notte je ideální převážně pro ženy, které mají délku vlasů alespoň pod lopatky a nebo delší. Má větší průměr a měkkou antialergenní výplň a díky tomu je vhodná pro použití nejen přes den, ale i v noci, protože se v ní velmi pohodlně vyspíš a ráno se vzbudíš s krásnými vlnami.
Je dostatečně dlouhá i pro velmi dlouhé vlasy.

Slim heatless natáčka Sole di Notte

Slim heatless natáčka Sole di Notte je vytvořena pro ženy, které mají kratší vlasy, nejméně po ramena. Natáčka má mnohem menší průměr a díky tomu vzniknou drobnější a jemnější vlny. Slim heatless natáčka má také antialergenní výplň, která zaručí pohodlný spánek i když bude mít natáčku nasazenou přes noc. Po probuzení už jen natáčku sundáte, vlasy upravíte prsty, nebo kartáčem a oblíbeným stylistovým přípravkem a můžete vyrazit.

Číst článek
Jak používat heatless natáčky?
Jak používat heatless natáčky?
  1. Vlasy po umytí vyfénujte zhruba ze 70%. Pokud chcete lépe udržet tvar a zpevnit vlny, použijte vaše oblíbené pěnové tužidlo.
  2. Vlasy rozčešte a rozdělte na 2 poloviny. Natáčku upevněte na jedné straně skřipcem a na druhé straně začněte postupně rozdělovat prameny a obmotávat je kolem natáčky. Nezapomeňte vlasy dostatečně utahovat, aby byly vlny pevné. Čím širší prameny budete nabírat, tím jemnější vlny ve výsledku budou. Pokud vyžadujete výraznější a plnější druh vln obmotávejte užší pramínky vlasů.
  3. Po obmotání vlasů, stáhněte u konce natáčky gumičkou.Stejně postupujte i na druhé polovině hlavy.
  4. Po 4-6 hodinách jsou vlny hotové a natáčku můžete sundat.Nejlepší je natáčku nechat na hlavě přes noc, kdy vám vlasy pěkně důkladně proschnou.
  5. Vlny můžete po sundání natáček upravit rozčesáním hřebenem, nebo je jen upravit prsty a zafixovat stylistovým přípravkem.

Vybrat heatless natáčky → 

Číst článek
2 položek celkem